PROGRAM KINETOTERAPIE INOVATOR

             Avem bucuria de a vă anunța colaborarea noastră cu Organizația non-guvernamentală Made For Motus!

             Made for Motus este o organizație non-profit din America, care are ca scop sprijinirea pacienților cu probleme locomotorii (îndeosebi CMT), pentru a obține o mai bună funcționalitate a organismului.

             De asemenea, Made for Motus dorește să se implice activ în educarea acestor persoane cu privire la principii ce țin de biomecanică, nutriție, stil de viață sănătos.

Christopher Dito, fondator / președinte al organizației, este antrenor pentru îmbunătățirea sănătății, mișcării și performanței și lucrează cu persoane de orice nivel fizic, de la cei cu dizabilități, până la sportivi de performanță.

            La vârsta de 13 ani, Christopher a fost diagnosticat cu boala neuromusculară incurabilă Charcot-Marie-Tooth, iar la vârsta de 25 de ani era deja într-un scaun cu rotile.

           După 2 reconstrucții complete la nivelul picioarelor, constând în 26 intervenții chirurgicale, de la genunchi în jos, reînvățând să meargă din nou, Christopher și-a dedicat timpul studiului funcționalității corpului uman.

          Astfel, Christopher Dito este, nu doar un model de victorie a capacității umane asupra dizabilității, dar și un profesionist care ajută sute de persoane în America, precum și în Europa.

             Programul de recuperare creat și promovat de Christopher Dito, testat și în cadrul asociației noastre, este unul de 6 săptămâni. În acest timp, fiecare participant învață, pas cu pas, elementele de bază și principiile esențiale pentru optimizarea funcționalității organismului, precum și elemente importante legate de un stil de viață sănătos.

La finalul programului de 6 săptămâni, orice participant poate obține:

  • mobilitate și funcționalitate crescută

  • echilibru mai bun

  • forță musculară mărită

  • rezistență fizică îmbunătățită

  • stil de viață mai sănătos

  • un plus de energie

  • încredere în sine

   Pentru a putea achiziționa programul “The Adaptive Approach To A Functional Body” și pentru a avea acces la beneficiile programului, accesați link-ul de mai jos:

https://madeformotus.teachable.com/?affcode=498707_qktpml1x

* 15% din valoarea programului achiziționat, va fi redirecționată de către Organizația Made for Motus către Asociația Neuro Move CMT.